فاکتور ایکس

0
63
فاکتور ایکس

به مواد و داروهایی که بصورت موثر ولی ناشناخته (حداقل از نظر مارکتینگ) در فرمولهای تجاری موادی مثل شامپوها، تونیک ها و محلولهای ضد ریزش مو اضافه شده و باعث تاثیر بیش از نرمال آن فرآورده میشوند ایکس فاکتور(همان فوت کوزه گری خودمان ) گفته می شود.

تعدادی از این ترکیبات را برای شما عزیزان بصورت مقاله آماده کرده ایم که با مطالعه آن به اسرار این مواد پی خواهید برد.

بیوتینیل تری پپتاید (Biotinyl tri-peptide)

* یک ترکیب حاوی بیوتین و ۳ اسید آمینه دیگر است. این ماده یک مشتق پروتئینی محسوب می شود که همچنین به نام Biotinyl-GHK  شناخته می شود.

اعتقاد براین است که تاثیرمثبت و محافظتی و جبرانی بر روی رشد و سلامت موها دارد. از آنجا که حاوی بیوتین است در جلوگیری از ریزش موها هم موثراست. محققان ادعا می کنند که Biotinyl-GHK توانایی افزایش پروتئین هایی را دارد که وظیفه آنها تقویت ریشه مو و نگه داشتن مو در پوست سر است. با این حال، شواهد علمی کمی برای اثبات این ادعا در مورد Biotin وجود دارد و تحقیقات بیشتری لازم است. این ماده در محصولات مراقبت از مو مانند درمان ریزش مو، مواد صاف کننده، شامپو و نرم کننده ها وجود دارد. دریک پژوهش این ماده با مینوکسیدیل مقایسه شده و نتیجه تاثیر آن روی افزایش ساخت  فولیکولهای جدید مثبت بوده است .

فاکتور ایکس

آلانتوئین (Allantoin)

ماده ای طبیعی است که خواص مثبت و زیادی روی سلامت مو دارد. آلانتوئین درعین حال که خاصیت براقیت کمی به مو می بخشد، باعث بهبود خاصیت ارتجاعی و نرمی موها نیز می شود و به همین دلیل اغلب به نرم کننده ها و اسپری های مو اضافه میگردد. آلانتوئین به عنوان کراتئولیتیک (تجزیه کننده کراتین)، به مرطوب شدن موها و پوست سر کمک می کند و کراتین مو را نرم می کند که باعث می شود پوست سر و موها نرم و مرطوب نگه داشته شوند.

آلانتوئین در گیاهان مختلفی مانند کامفری، شاه بلوط اسبی و چغندرقند یافت می شود. محبوب ترین منبع آلانتوین گیاه کامفری است که در اصل از اروپا می آید. این ماده آب دوست بوده به راحتی می تواند به محصولات مراقبت از مو اضافه شود و برای مو و پوست سر استفاده گردد.

مزایای آلانتوین

آلانتوئین به عنوان یک ماده طبیعی بسیار بی ضرر است. بنابراین می تواند درانواع پوست ها استفاده شود. مناسب برای افرادی که دارای پوست حساس هستند. تصور می شود که پوست را مرطوب و آرام می کند زیرا سلول های مرده پوست را از بین برده و پوست صاف غنی شده ای را زیر آن باقی می گذارد.

آلانتوئین برای مو

یکی از اصلی ترین فواید آلانتوئین برای مو این است که خاصیت کراتئولیتیک آن می تواند با تهویه و تغذیه پوست سر، التهابات  پوست سر و خشکی و خارش پوست را درمان یا از بوجود آمدن آن جلوگیری کند. این خاصیت باعث کاهش قرمزی کف سر نیز شده و پوست سر را با طراوت می کند. آلانتوئین همچنین ضمن بهبود بخشیدن به درخشش، به بهبود نرمی و کشش مو کمک می کند. Allantoin همه جانبه نجات دهنده مو است.

فاکتور ایکس

کورکومین

کورکومین (گیاهی از خانواده زرد چوبه) یک ماده شیمیایی به رنگ  زرد روشن است که توسط گیاهان رده Curcuma longa تولید می شود. کورکومین عضو خانواده زنجبیل، Zingiberaceae است و به عنوان یک مکمل گیاهی، مواد آرایشی، طعم دهنده مواد غذایی و رنگ آمیزی مواد غذایی به مصرف می رسد.

این ترکیبات توانایی جذب ویتامین D و تحریک رشد مو را دارند. خواص ضد التهابی زردچوبه همچنین به پاکسازی پوست سر و کاهش شوره سر کمک می کند. در حقیقت، فرمولاسیون مبتنی بر زردچوبه برای آرام کردن پوست سر و حفظ الگوی طبیعی موها بصورت کاملا ساده و ارزان در دسترس است.

نارنجین

یا پرتقال تو سرخ از رده مرکبات بوده خواص زیادی دارد به خصوص بعلت خاصیت آنتی اکسیدانش در شامپوها و مواد آرایشی بهداشتی جهت کم کردن آسیب عوامل محیطی که روی مو اثر ناخوشایندی دارند استفاده می شود.

فاکتور ایکس

مزایای نارینجین

جلوگیری از آسیب معده

خاصیت آنتی اکسیدانی

کاهش دهنده خطرات بیماری های قلبی و عروقی

اثرات ضد میکروبی

به درمان سندرم متابولیک کمک می کند

خطر سرطان پستان را کم می کند

به عنوان ماده مکمل در مدیریت کاهش وزن استفاده می شود.

اولئانولیک اسید (Oleanolic Acid)

ماده ای مشتق از روغن زیتون که خواص زیادی از جمله

خاصیت آنتی اکسیدانی

خواص محافظتی از کبد

خواص ضد سرطلنی

خاصیت ضد عفونی کننده و آنتی باکتریال و حتی ضد ویروسی

به آن نسبت می دهند. مطالعات متعددی از تاثیر این ماده در موارد یاد شده وجود دارد.

فاکتور ایکس

با توجه به خاصیت ضد التهابی این ماده و تاثیر آن در کم کردن التهاب پوست سر و ریشه موها، استفاده از آن در پوستهای آسیب دیده و ملتهب  موجب کاهش تحریک و التهاب پوست خواهد شد.

موم عسل

موم زنبورعسل منافع بسیار زیادی برای پوست دارد. این محصول یکی از کاهش دهندگان التهابات پوست به شمار میرود. همچنین موم زنبور عسل سرشار از ویتامین A بوده و نرم کننده است و به تسکین و آبرسانی پوست کمک می کند.

موم زنبور عسل برای درمان کلسترول بالا، کاهش درد، مبارزه باعفونت های قارچی پوست و سایر شرایط استفاده می شود.

در تولیدات بهداشتی، از موم های زرد و سفید به عنوان ضخیم کننده، امولسیفایر و به عنوان ماده سفت کننده در مواد آرایشی استفاده می شود.از عصاره موم عسل به عنوان رایحه دهنده در صابون ها و عطرها استفاده می شود. موم سفید و موم مطلق نیز برای صیقل دادن به قرص ها برای حرکت راحت آنها در مری استفاده می شود.

فاکتور ایکس

بیماتوپروست  Bimatoprost    

ماده ای دارویی آرایشی با خاصیت پروستاگلندینی است. در پزشکی برای درمان گلوکوم و در بحث آرایشی برای افزایش مژه ها استفاده میشود. اصطلاح پزشکی برای این امر درمان هیپوتریشوز است. با این حال طبق نظر اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) صرفاً برای اهداف آرایشی قابل استفاده است. استفاده از آن باعث تولید مژه هایی بلند و کشیده خواهد شد. با توجه به تاثیر آن روی تولید ماده زجاجیه چشم در مصرف مواد آرایشی باید مراقب ورود آن به داخل چشم بود. از عوازض آن قرمزی چشم، تهوع و سردرد است.

مشاوره رایگان با کارشناسان زیباچه

شماره تماس‌ها جهت دریافت مشاوره رایگان

۸۸۷۱۰۸۹۳(۰۲۱)   (تا ساعت ۱۶)
۰۹۳۳۸۶۵۴۰۰۵   (تا ساعت ۲۳)
۸۸۷۰۹۸۱۹-۲۰(۰۲۱)   (تا ساعت ۱۶)


آدرس: تهران، یوسف آباد، پلاک ۲۵۵


     
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید . . .
     

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید